Intern åpningsmarkering for Fredshuset

Sted: Fredshuset, Møllergata 12, Oslo
Tid:  Torsdag 22. mars,  kl. 19.00 – 23.00.

Fredshuset er nytt i Oslo og samler åtte organisasjoner som arbeider for fred og konfliktløsning nasjonalt og internasjonalt. Åpningen av Fredshuset skaper rammene for samarbeid på tvers av organisasjonene, og bidrar til å styrke fredsbevegelsen i Norge. Som møtepunkt for fredsbevegelsen skal Fredshuset være en arena for informasjonsutveksling og kompetanseheving i arbeidet for fred.

For å feire dannelsen av Fredshuset inviterer organisasjonene seg selv, samt venner og følge, til en intern åpningsmarkering, torsdag den 22. mars, kl. 19.00 i seminarrommet.

Dette er en god anledning for å vise organisasjonen frem og bli kjent med andre som også engasjerer seg for fred! Vi håper dermed å se både styret, ansatte, medlemmer, støttemedlemmer, venner og livsledsagere.

På programmet følger lett musikalsk underholdning, appeller, mat og påfyll i glassene! Sammen skaper vi stemningen for kvelden!  Men husk å ta med egen drikke!

Vi holder “donasjonsboksen” åpen for økonomiske bidrag hele kvelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>